Eladó Ikerház, Budapest, II. kerület

#215800089

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

100 millió Ft

Budapest, II. kerület Máriaremete , Ördögárok
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
360 m2
Kondenzációs kazán
Vegyes
Bútorozatlan
Délkelet
Önálló kert
1
Dupla komfort
Részben akadálymentesített
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Máriaremetei Ikerházfél

Eladó Budapest 2/a kerületében, Máriaremetén, Bazilikához közel egy 1975-ben épült, folyamatosan karbantartott, de részben felújításra szoruló egy szintes, 120 nm-es,(+38nm garázs) 3+fél szobás ikerház-fél, 360 nm-es, sík, saját gondozott kerttel, osztatlan közös tulajdonú telken, használati megállapodással  (iskolához, óvodához, tömeg közlekedéshez közel).

 

A földszinten található: egy 30nm-es  nappali ,a konyha és az étkező- terasz/kert kapcsolattal, zuhanyzós fürdőszoba+wc, előtér,közlekedő, lépcsőház,kamra. A konyhabútorok és konyhagépek a vételár részét képezik.  A nappaliban található kandallóra a tulajdonos igényt tart.

Az emeleten ,három hálószoba, egy loggia és egy  kádas fürdőszoba kapott helyet.

A szobák burkolata: laminált padló, a vizes helyiségeké kerámia járólap.

 

A ház részben alápincézett.

A pince szinten található 2 helyiség közül egyben kapott helyet a garázs (1 autónak), a másikban a gépészet/tároló.

 

A telken,még 2 gépkocsi számára felszíni fedetlen  gépkocsi beálló hely áll rendelkezésre. A ház előtt további 2 autó tud parkolni „saját” beállóban.

 

Leírás:

Az ingatlan 720nm-es telken helyezkedik el, a tulajdonosok közötti használati megállapodással. Mind a két fél teljesen elkerített telek/kertrésszel bír (360nm) és természetesen külön mérőórákkal rendelkezik.

A ház a 1970-es években épült, hagyományos tégla építési móddal. Használatba vételi engedélyt 1977-ben kapta meg. A ház alapja sávalapozással, monolit vasbeton szerkezetből épült. Maga a ház B30as téglából épült, ezek a teherhordó falak, és normál kisméretű téglából a válaszfalak. Monolit vasbeton koszorú, valamint vasbeton gerendás „kefnis” födém került kialakításra. 1990-ben dryvit jellegű nikecell szigetelést kapott az épület. A házat a tulajdonosok folyamatosan karbantartják, felújítják. 2000-ben komplett új tetőhéjazat lett cserélve, telideszkázással és zsindely felhasználásával,2007-ben új fa nyilászárókat kapott a ház, 2010-ben a teljes villanyhálózat lett cserélve,  valamint az egész földszint teljes felújítása megtörtént, a komplett vízvezeték hálózat cseréjével, a fűtésrendszer korszerűsítésével. Az alsó szint akadálymentesített!   A ház jó műszaki állapotban van,de részben ,a mai kor esztétikája szerint felújítandó. Jelenleg épp a külső esztétikai festés van napirenden. Az épület rezsije vállalható, még a jelenlegi számok tükrében is.

A Környékről:

Az Ördögárok utca melyen az ingatlan található 90%-ban főútvonal, ami busz útvonal is, DE! ezen a részen, az utca végén már nem. Szerencsés így, mert az utca ugyan széles, de már sokkal kevésbé forgalmas és zajos.

Kiváló infrastruktúrával rendelkezik a környék. Az  ingatlan közelében található bevásárló központ, termelői piac, több általános és középiskola, óvoda, bölcsőde, étterem, sportcentrum, uszoda, a Gustav Eiffel Francia Nemzetiségi iskola. Az ingatlan közvetlen közelében található a Máriaremetei Kisboldogasszony-bazilika, ami egy hatalmas parkban található és a környék egyik ikonikus jelképe, továbbá a Remete-szurdok völgye ami egy gyönyörű túrázó útvonal.

 

Mutatása előzetes egyeztetés után rugalmasan lehetséges. Az ingatlan (rész)-tulajdonosa ingatlanközvetítő, ezért kérem a kollégákat, hogy csak konkrét ügyféllel keressenek, együttműködésüket megköszönöm. Kérem további információért hívja valamelyik 20-as mobilszámot.

Irodánkra jellemző maximális tájékoztatást jelen esetben minden kétséget kizáróan tudjuk garantálni, saját tulajdonról lévén szó.  Az ügymenethez szükséges/ esetleges hátteret természetesen leendő ügyfeleink rendelkezésére bocsájtjuk.

Helyiség Méret (m2)
Előtér 3.5
Előszoba 6
Nappali 30
Konyha + étkező 13
Kamra, Éléskamra, Spájz 2
Fürdőszoba + WC 6
Lépcsőház 4
Szoba 12
Szoba 12
Szoba 21
Fürdőszoba + WC 3.5
Közlekedő 4
Loggia 5.5
Garázs 38.5

Gárdonyi Péter
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Ikerház