Ingatlan részletes adatai

Azonnal birtokba vehető, alakítható lakás tágas szobákkal, irodának, rendelőnek, mozgásstúdiónak is!
Figyelem, egyes képek csak látványtervek, a vételár ezek megvalósítását NEM tartalmazza!

Jó állapotú, részben felújított, cirkós, utcai nézetű, félemeleti (az ablakok fejmagasság felett vannak, nem látnak be az utcáról), DNY-i fekvésű, csendes, 113 m2-es, 3 szobás (különnyíló), külön konyhás, alakítható lakás eladó egy jól karbantartott, liftes, két utcáról megközelíthető, akadálymentes, 56 lakásos társasházban, egyirányú mellékutcában, közel a Mechwart ligethez.

A lakás legutóbbi felújításakor (2017) sor került a falak, nyílászárók festésére/cseréjére, a faparketta javítására, csiszolására, új járólap került az előszobába és az új konyharészre, új laminált parketta a közlekedőbe és a gardróbszobába, új víz- és elektromos kiállások a konyhába (konyhabútor jelenleg nincs a lakásban).

Jelenlegi kialakítás:
A bejárati ajtón belépve, az előszobán (4,5 m2) át a nappaliba (24 m2) jutunk. Innen nyílik jobbra a fürdőszoba (4,5 m2, ablakos, zuhanyzóval és wc-vel), balra a kisebbik utcai szoba (27 m2). A közlekedőből is megközelíthető ez a helyiség, illetve a nagyobbik, szintén utcai nézetű szoba (35 m2) is a közlekedőből nyílik. A bejárattól balra található a konyha (8 m2), jobbra pedig a mellékhelyiség és a gardrób.

Lehetőségek (a teljesség igénye nélkül):
-A konyha több helyre is áthelyezhető: pl. vissza lehet tenni az eredeti helyére (jelenlegi gardrób), be lehet tenni a nappaliba a fürdőszoba mellé, vagy az ablak alatti falra.
-Több fürdőszobát is ki lehet alakítani: a jelenlegi gardróbszobában van vízvezeték a falban, illetve a jelenlegi konyharészt is át lehet fürdővé alakítani
-A tágas szobákat pl. térelválasztó praktikákkal feloszthatjuk

Közös költség: 23,730 Ft/hó vízzel
Fűtés: cirkó

A lakáshoz tartozik egy 10,5 m2-es pincetároló, amely a vételár részét képezi.

Hívjon/írjon bizalommal, ha nem venném fel a telefont, visszahívom!
800

Ár

Irányár 64,99 millió Ft (575 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Anytime Ingatlan
Név Király Eszter
Telefon +36 70 320 9 Mutasd
Email eszter.kiraly@ Mutasd
csak nálunk